Proef! - Invulling Kwaliteitsindicator "Aandacht voor Eten en Drinken"

Samen met o.a. ActiZ, RIVM en Patiënt & Voeding heeft Eten+Welzijn een praktisch beleidsinstrument ontwikkeld: ‘Proef! - Zorg en Welzijn met sterren’. Zorgorganisaties kunnen hiermee hun positie bepalen, prioriteiten stellen en veranderinitiatieven ontwikkelen, gericht op gezond, duurzaam eten en welzijn. Met Proef! geef je concreet invulling aan de nieuwe inzichten en wettelijke eisen.

Meer informatie

Resultaten Online Dialoog

 

In de Online Dialoog ‘Voeding in de zorg’, geïnitieerd binnen het programma “Green Deal Duurzame Zorg”, zijn we met elkaar in gesprek gegaan over de urgentie van duurzame en gezonde voeding in de zorg.

Download hier de rapportage

ETEN EN WELZIJN RAAKT MENSEN

De zorg is er om de samenleving gezond te maken en te houden. Goede voeding is daarbij de hoeksteen van een goede gezondheid, vitaliteit en welzijn. Wij werken aan een nieuw "normaal" gebaseerd op de juiste balans tussen genieten, gemak, betaalbaarheid, gezondheid en duurzaamheid.

Eten+Welzijn helpt zorgorganisaties en gemeenschap om beleid op het thema 'eten en welzijn' duurzaam, gezond, mensgericht en smakelijk vorm te geven. Vanuit onze onafhankelijke rol vullen we dit in binnen projecten, programma's en lerende netwerken.

Wij zijn er voor professionals en bestuurders en werken samen met patiëntenorganisaties en experts.

 

Als adviseur, regisseur of trekker richten wij ons op een integrale aanpak en een doelgroep- en mensgerichte werkwijze. 

Bedankt voor uw aanmelding!