speaker-310810_1280.png

"Beelden verbinden zowel individuele cliënten als vernieuwers in de voedselketen met zorgaanbieders"

Samenwerken

Eten+Welzijn is een onafhankelijk platform, maar er zijn diverse manieren om met ons samen te werken. Samen met uw organisatie vinden we mogelijkheden om uw betrokkenheid vorm te geven en zichtbaar te maken. Denk hierbij aan het uitnodigen van uw relaties als deelnemer, ontvangen van de deelnemers, het inbrengen van uw kennis en visie of deelname vanuit de rol van relevante actor binnen het thema.

 

Ook schrijven en regisseren wij native advertisement voor partijen die op zoek zijn naar meer exposure van hun toegevoegde waarde in de zorg. Indien u good practices hebt die aansluiten bij een of meerdere thema’s van de Green Deal dan geven wij deze een mooi podium op ons platform. We streven hierbij altijd naar een originele en creatieve insteek die past bij de doelstellingen van de stichting. Hiervoor zetten we onze professionele copywriters aan de slag en creëren verhaallijnen op vlogs, blogs en websites.

Mocht een zorgorganisatie samen met u een project willen initiëren en heeft u hierbij ondersteuning nodig? Dan adviseren wij u graag, samen met onze thema experts. Daarnaast zoeken wij, voor een aantal aanstaande landelijke programma’s, zorgorganisaties en hun ketenpartners die concrete projecten willen oppakken. Hierbij is Eten+Welzijn gevraagd om de verduurzamingsopgaven te regisseren binnen deze pilots.

Interesse in samenwerken, neem dan contact op via communicatie@etenwelzijn.nl